Kökler Holding (resmî adıyla Kökler Yatırım Holding A.Ş.), Türkiye merkezli bir yatırım holdingidir. Ancak bu holdingin faaliyet alanı ve iş modeli hakkında halka açık çok ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır – yani net sektörler ve operasyonlar resmi kaynaklarda yayımlanmamıştır.
Mevcut bilgilere göre:
Özetle:
Kökler Holding, yatırım ve sermaye yönetimi odaklı bir holding şirketidir, fakat spesifik sektör faaliyetleri (örneğin üretim, ticaret, enerji, finans gibi) hakkında açık kamuya dönük detaylı bir liste resmi kaynaklarda yer almamaktadır. İlgili alanlar genellikle holdingin iştirakleri ve yatırım portföyü üzerinden şekillenir.
- Kökler Yatırım Holding, İstanbul merkezli bir yatırım holdingi olarak kayıtlıdır.
- Holding yapısı itibarıyla finansal yatırımlar, sermaye yönetimi ve iştirak portföylerinin yönetimi gibi alanlarda faaliyet gösterebilir, ancak bu konuda açık detaylı bir faaliyet listesi bulunmamaktadır.
- Holding’in yönetim kurulunda ve sermaye yapısında Murat Ülker ve aile üyelerinin yer alması, holdingin yatırımlarını Yıldız Holding dahil grup şirketleriyle ilişkili şekilde yönettiğine işaret etmektedir.
Kökler Holding, yatırım ve sermaye yönetimi odaklı bir holding şirketidir, fakat spesifik sektör faaliyetleri (örneğin üretim, ticaret, enerji, finans gibi) hakkında açık kamuya dönük detaylı bir liste resmi kaynaklarda yer almamaktadır. İlgili alanlar genellikle holdingin iştirakleri ve yatırım portföyü üzerinden şekillenir.